Alet Tienpont

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alet Tienpont en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Alet Tienpont heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kwam na de brugklas op de MMS.

  Ik kwam na de brugklas op de MMS. Mijn grote vriendin was Anja Visé, helaas vorig jaar overleden. Getrouwd ben ik met m'n grote liefde André Tienpont die toen op Chr. HBS zat. We hebben 3 kinderen gekregen, 2 zoons en 1 dochter en 1 kleinzoon! Ik heb nog veel foto's en nog veel meer herinneringen. De pauzes bij Jannie, Sinterklaasfeesten met Kammerer als de Heilige, koffie met cognac drinken bij hem op de Weeteringschans met Anja, de klasseavonden met Wiebe Baanstra en Arie Kraaijeveld die ik weer opnieuw tegenkwam en een goede vriend is. Men. Huizenga die me de liefde voor de Ned. lit. bijbracht, juffr. Felderhof voor Engels met haar beenprothese, daardoor niet snel genoeg om je op spieken te betrappen, gedicht over "the Daffodils"ken ik nog uit m'n hoofd! men. Bruch als bevlogen geschiedenisleraar, Wienbelt gaf gymles met haar ongesteldheidslijst(!), de bonte avonden, JUFFR Houtman, als klein vogeltje achter haar immense buro op het podium in dat stinkende, benauwde lokaal, lieve Hoedemaeker die mijn Frans tot ongekende hoogte bracht en daarmee men. Kuil tot verbijstering bracht (ik vond hem een griezel) juffr. Houtman die je aansprak met je tel.nr al poederend en elegante pumps droeg, vreselijke theemuts maken bij mevr. van Monsjou en scheikunde van Kühlemeier; tijd van minirok, lange haren, veel make-up en lol... heel veel lol! Koffie drinken in de pauze bij Jannie in het keetje waar het letterlijk blauw stond van de rook!

  2004, Alet Tienpont

  Pa Stout, de vrijdagmiddagen op de zolder van de school, de film die gemaakt werd; de 1e klas: Ga je mee naar het bos, daar is het nu zo mooi, geel en groen en rood en bruin.

  Pa Stout, de vrijdagmiddagen op de zolder van de school, de film die gemaakt werd; de 1e klas: Ga je mee naar het bos, daar is het nu zo mooi, geel en groen en rood en bruin....juffr. van Heusden, pa Grosman, Marleen v Vessum, Joke v Lavieren, Joke v Parreeren, Willeke, Magda en Kees Vethaak, Wimpie Westerhof, Rita, Kees Duinker (vader werkte bij de Ford fabriek in A'dam zijn we nog op excursie geweest), Berteld ter Steege, Ankie , Greetje Steetskamp enz enz Een heerlijke school!

  2004, Alet Tienpont
  ?