Albert W. Wubs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert W. Wubs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Albert W. Wubs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In augustus/september 1953 werd de nieuwe school in gebruik genomen.

  In augustus/september 1953 werd de nieuwe school in gebruik genomen. De opening vond plaats in de Geref. Kerk (als ik me goed herinner)in aanwezigheid van vele genodigden , ouders en leerlingen. Hoofd der school was dhr. Klein Haneveld jr. Namen van andere docenten o.a.: Ravensbergen, Huisjes. Namen van medeleerlingen uit Mussel in dezelfde klas:Rutger Kupers, Willy Bentum, Betty Wind. Van Musselkanaal en andere omliggende plaatsen: Grietje van Wijk, Tina Poelman, Jans Hulshof (ging later ook uit onze klas naar de chr. Kweekschool in Emmen),Greetje Woltmeijer..............

  2004, Albert W. Wubs

  Op 1 april 1947 ben ik naar de lagere school gegaan.

  Op 1 april 1947 ben ik naar de lagere school gegaan. Ik kwam in de klas bij meester Fré Wever.Van hem heb ik lezen en rekenen geleerd. Ik ben later in 1963 nog kort een collega van hem geweest. In mei van dat jaar volgde ik juf Toren op en in augustus meester Larooy. Zij zijn beiden in 1963 vertrokken. In dezelfde klas kwamen in 1947 o.a. Rutger Kupers, Feek Leffers,Derk de Roo, Betty Wind, Willy Bentum, Jantje Wever. In klas 3 en 4 had ik eerst meester Bouwsema en later meester Noorda. In klas 5 en 6 uiteraard meester Ridder het hoofd der school, die tegenover ons woonde aan de Zandtange. Naast ons woonden mijn oom Heye Wubs.Na zijn overlijden de familie Sanders. Aan de andere kant de familie T. Becker.

  2004, Albert W. Wubs
  ?