Albert Vis

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Vis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Vis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Al een tijd stond ik bij de scholengemeenschap geregistreerd, mij niet realiserende dat er een aparte vermelding gymnasium was.

  Al een tijd stond ik bij de scholengemeenschap geregistreerd, mij niet realiserende dat er een aparte vermelding gymnasium was. Mijn "verhaal"is daar te vinden. Daaraan toevoegend natuurlijk de Rome-reis, maar ook excursie naar Aardenburg, Bert uit Wemeldinge en het volleyballen met een fanatieke Leunis en o.m. Wim van Sluis.

  Stedelijk Gymnasium (in 197..., 1968

  Aan het einde van de eerste klas (zoals dat toen nog heette, de brugklas bestond nog niet) kwam ik uit Den Helder op het gymnasium.

  Aan het einde van de eerste klas (zoals dat toen nog heette, de brugklas bestond nog niet) kwam ik uit Den Helder op het gymnasium. Ze hadden daar al 8 uur Latijn per week en ik heb extra bijles gehad. Hoewel na enkele jaren de scholengemeenschap is gesticht heb ik tot mijn eindexamen in het gebouw aan de Latijnse Schoolstraat (met de pomp) les gehad. Eindexamenklas telde 12 leerlingen, zes alpha's en zes bèta's. Goede herinneringen aan de klassieke talen, de Romereis en de heer Van Weele.

  Stedelijke Scholengemeensch..., 1968

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, in klas 1 h.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, in klas 1 h. Schooljaar niet afgemaakt in Den Helder omdat wij naar Zeeland verhuisden.

  Gemeentelijk Lyceum, 1967

  ?