Ontdek PLUS

albert stomphorst

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van albert stomphorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  albert stomphorst heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zoals zo velen eerst in de jaren eind 1972 de eerste vakopleiding gedaan,later terug voor de kpl opleiding in klas 105b vier periodes toen terug gestuurd naar de vloot mocht het later in klas 120 met vijf andere nog eens proberen toen meer succes.

  zoals zo velen eerst in de jaren eind 1972 de eerste vakopleiding gedaan,later terug voor de kpl opleiding in klas 105b vier periodes toen terug gestuurd naar de vloot mocht het later in klas 120 met vijf andere nog eens proberen toen meer succes

  TOKM (Tech.Opleidingsschool..., 1978

  heb wel op deze school gezeten maar weet er niet veel meer van af.

  heb wel op deze school gezeten maar weet er niet veel meer van af

  Christelijke Technische School, 1971

  ik zat in de klas met rob kalkman, waldo brouwer, bill eckstein,susan thorsen,marja waal,gea koolhof,bernard maasdam,en nog wat andere waar ik de naam niet direct van weet,heb een geweldige tijd daar gehad.

  ik zat in de klas met rob kalkman, waldo brouwer, bill eckstein,susan thorsen,marja waal,gea koolhof,bernard maasdam,en nog wat andere waar ik de naam niet direct van weet,heb een geweldige tijd daar gehad.was erg gek op susan.

  oranjenassau school, 1963