Ontdek PLUS

Albert Reitsma

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Albert Reitsma en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Albert Reitsma heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ja, dat is lang geleden, ik herinner mij nog goed dat elk kind een bloemetjestuin had, en dat we elke dag gingen kijken, en die grote zandbak, wat een lol.

    Ja, dat is lang geleden, ik herinner mij nog goed dat elk kind een bloemetjestuin had, en dat we elke dag gingen kijken, en die grote zandbak, wat een lol. De juf, wie was dat, ik weet het echt niet meer, misschien was het wel juf van Dieren. Als ik linoleum ruik denk ik aan de kleuterschool van toen.

    Prinses Marijke school kleu..., 1962

    Sietse Braaksma en Gerard Goet waren mijn maatjes,we hadden mooie meiden in de klas, ik herinner mij nog Deta Hoekstra daar kon ik het wel aardig mee vinden.

    Sietse Braaksma en Gerard Goet waren mijn maatjes,we hadden mooie meiden in de klas, ik herinner mij nog Deta Hoekstra daar kon ik het wel aardig mee vinden. Meester Merkus was mijn favoriet (zeer sportief), slagbal op het sportveld en dan de bal over de spoorlijn heen slaan. Handenarbeid van meester de Jonge was altijd een succes. Meester Penninga kon altijd boeiende verhalen voorlezen, ik herinner mij nog het boek "De scheepsjongen van Bontekoe" en de hele klas was stil.

    Gereformeerde lagere school, 1964

    Geert en Gerrit Zijlstra dat waren mijn klasgenoten waar ik veel mee omging, we kregen les van meneer Mulder,die ons op een deskundige wijze de fijne kneepjes van het schildersvak bij bracht, en hij gaf mij altijd hoge cijfers.

    Geert en Gerrit Zijlstra dat waren mijn klasgenoten waar ik veel mee omging, we kregen les van meneer Mulder,die ons op een deskundige wijze de fijne kneepjes van het schildersvak bij bracht, en hij gaf mij altijd hoge cijfers. In de pauze gingen we naar de kantine om te eten, je leverde een consumptiebon in bij meneer Snoek, en daarvoor kreeg je een halve liter chocomelk, en dan eten met mes en vork, en dat laatste doe ik nou nog steeds. Onvergetelijk waren de schoolreisjes naar Duitsland daar heb ik mooie herinneringen aan overgehouden. Aan het eind van het schooljaar een voetbalwedstrijd, en wij als schoolteame moesten het opnemen tegen de leraren, een mooie pot die wij, hoe zou het ook anders, gewonnen hebben met 2-1. Mooie tijd.

    Christelijke Technische School, 1971