Albert Ploeg

Kent 14 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Ploeg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Ploeg heeft 1 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hum, wat wil je, je studententijd! Nooit naar school, tentamens op de avond ervoor nog leren en voor de rest van het leventje genieten: uitgaan en zuipen.

  Hum, wat wil je, je studententijd! Nooit naar school, tentamens op de avond ervoor nog leren en voor de rest van het leventje genieten: uitgaan en zuipen. Eerst een jaartje in Velp gewoond in een herenhuis op de Kerkallee. Samen met Maurice, Willy, Niels, Edwin en nog een paar. Van de meiden daar is Barbara mij nog lang bijgebleven, wat was ik verliefd! Daarna naar Arnhem verhuisd en toen was het beest helemaal los. Samen met Edwin op een flat. Stappen naar de Move en het Swingcafe, erbij lopen als een vleermuis. Vrienden van school: Huib, Piet en Jan Jelle, Klaas, Wilco, Eddy en nog veel meer. Supergezellige school ook trouwens in het oude klooster. Feesten op de avonden van Quercus. Altijd lol, goede leraren. Heb ze niet vaak gezien maar toch afgestudeerd daar, jawel!

  Internationale Hogeschool L..., 1985

  Tsja, te lang geleden om er nog veel van te weten, het was gewoon de school.

  Tsja, te lang geleden om er nog veel van te weten, het was gewoon de school. Knikkeren op het plein, ruzie met de openbaren, bang voor Haites en dat soort dingen. En natuurlijk verliefd op Boudien en Stientje. Hallo meiden!

  De Paadwizer, 1973

  5x van school getrapt ;-) Van Roekel pesten, hangen bij de soos en het brommerhok, Erna en Dorothy, Nienke en Sita.

  5x van school getrapt ;-) Van Roekel pesten, hangen bij de soos en het brommerhok, Erna en Dorothy, Nienke en Sita

  Ichthus College, 1979

  ?