Ontdek PLUS

albert pees

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van albert pees en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  albert pees heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat ik 10 mei geboren ben en de school op 1 april begon, ben ik in de 2e klas begonnen bij juffr te Velde.

  Omdat ik 10 mei geboren ben en de school op 1 april begon, ben ik in de 2e klas begonnen bij juffr te Velde. Hiervoor ben ik enige tijd bij mr. Remijn voorbereid in zijn kantoortje. Daarna mr Hummelen, mr Prins, mr v.d.Berg (op school C) en daarna bij mr. Joosten. Ik zat in de klas bij o.a. Henk Groothuizen, de tweelingzusjes van Houwer,Harm Beugeling, Luuk Nieman enz. Ik heb een heel fijne schooltijd gehad. Ook mijn zusjes Alie en Hennie zaten gelijktijdig met mij op school. Ik heb een bouwbedrijf in Steenwijk gehad. Ik breng veel tijd door in mijn huis in Spanje waar ik me veel gezonder voel. Ik heb nml. longproblemen gehad...Ik hoop op enige reacties van oud-klasgenoten. Groetjes, Albert Pees

  School voor Christelijk Vol..., 1947

  Omdat ik op 1 april 1947 nog net geen 6 jaar was(maar pas op 10 mei) mocht ik pas op 1 april 1948 naar school.

  Omdat ik op 1 april 1947 nog net geen 6 jaar was(maar pas op 10 mei) mocht ik pas op 1 april 1948 naar school. Ik zat nog op de Fröbelschool in de gasthuisstr. toen ik bij mr. Romijn in zijn kantoortje bijles kreeg en zodoende op 1 april 1948 meteen in de 2e klas mocht beginnen bij juf.v.d.Velde. Ik zie me nog lopen als kleine jongen met een aktetas door de grachtstr. naar de CVO-school.Vijf jaar later zat ik daar weer maar toen als voorbereiding op de HBS. Daar ben ik toen niet naar toe gegaan.Wel heb ikde HBS van onder tot boven vele malen doorlopen maar dat was pas nadat ik de HBS in 1984 kocht en daarna heb omgebouwd tot een BESCHUTTE WOONVORM voor ouderen.

  School voor Christelijk Vol..., 1947