albert junte

Kent 3 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van albert junte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  albert junte heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leraren die mij nog bij staan dhr bos (tinus plotseling),dhr van dijk directeur,rooie jopie(vermeer geloof ik)Zwanepol muziekleraar,de wilde ,stegema of zoiet,boender, zwart,wiersma,kroes,.

  leraren die mij nog bij staan dhr bos (tinus plotseling),dhr van dijk directeur,rooie jopie(vermeer geloof ik)Zwanepol muziekleraar,de wilde ,stegema of zoiet,boender, zwart,wiersma,kroes,

  Blaloborgh, 1966

  niet veel wel van een indische lerares die mosselreinbolt hete of iets in die richting,waar als je lief was geweest je na school tijd mocht komen thee drinken met koek natuurlijk.

  niet veel wel van een indische lerares die mosselreinbolt hete of iets in die richting,waar als je lief was geweest je na school tijd mocht komen thee drinken met koek natuurlijk. Was wel leuk kan ik mij herinneren. En natuurlijk de favorite meester, meester visser,gitaar muziek onderwijs met de gitaar en bezoekjes bij hem in zwolle toendertijd. En natuurlijk de hoofdmeester dhr merkus. die ik later nog vaak gezien heb en mee gepraat.verder waren er nog wel een paar maar ken ik de namen niet meer van. er staat mij nog een naam in het geheugen en dat is juffrouw vos.was ik ook vaak op visite in mijn jeugd jaren , heb ik later nog eens weer gezien woonde ze in kampen.

  Maarten Lutherschool, 1960

  ?