albert JohannesBausch

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van albert JohannesBausch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  albert JohannesBausch heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoofd der school broeder Juventus ? ( lappes) en broeder ? ( de kale) met meester Cobbe ( de Stop) en Smits ( de greune) en Gillisen was aan het schoolpad gevestigd.

  Hoofd der school broeder Juventus ? ( lappes) en broeder ? ( de kale) met meester Cobbe ( de Stop) en Smits ( de greune) en Gillisen was aan het schoolpad gevestigd.Onze klas was nogal onrustig en in zekere mate opstandig. Zaterdagmorgen was er nog school en zelfs strafdagen beslaan dan een hele Zaterdag. Dan kon je weer niet voetballen bij Swift Er werd een oorvijg uitgedeeld en latten kapot geslagen. Er was weing papier en het rode potlood herinner ik me zeer van de lerra frans ( de kale)

  St. Alfonsus ULO, 1951

  Er was een tekort aan electronici , dit vak bestond nog niet.

  Er was een tekort aan electronici , dit vak bestond nog niet. De Luchtmacht staf heeft deze opleiding bedacht omdat je bij kon tekenen als vrijwilliger. Dat bleek een misrekening. Weinig belangstelling.Prachtige tijd met veel sport in een niet militaire omgeving. Hier begon mijn electronische carriere , die via Philips gevoerdt heeft tot een eigen fabriek Varel (variabele Electronica ) in Roermond. Veel mede studenten kam ik later tegen.

  Luchtmacht Electronische Sc..., 1958

  Wij waren de eerste leerlingen van deze school.

  Wij waren de eerste leerlingen van deze school. Pioniers waren de leraren o.a.Jansen , Busker , Mul , Roebroeks o.l.v dir. Janssen. Veel van de inrichting werd in eigen werkplaats gemaakt.De lokalen waren nog leeg en er kon b.v prima ping pong gespeeld worden of volleybal op het binnen terrein. Er waren overigens veel afvallers. Van onze lichting Electrotechniek bleven er 7 over . Met een leerling Koos Luyten uit lichting 1956 ben ik het bedrijf Varel , Varel Printservice en Varel Alarm begonnen. Jaren lang hebben wij volontairs gehad van de UTS en velen zijn werknemer geworden van onze electronische industrie die tot grote bedrijven zijn uitgegroeid. de Fabriek Varel is nu oderdeel van General Electric in Weert en Varel Alarm heet nu Intial Varel en onder deel van Rentokill later weer overgenomen door Lips Chub. Varel Print Service werd Mommers Print Service en later Via Systems Mijn vriend Frans Lekanne-dit Deprez,een van de 7 overgeblevenen is later ons Varel Alarm bedrijf in Belgie begonnen. Dit bedrijf bestaat nog steeds in Hassel o.l.v zijn zoon.

  MTS Overmaas college, 1955

  ?