albert engelse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van albert engelse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  albert engelse heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herrinner me nog best wel wat.

  Ik herrinner me nog best wel wat. eerst even wat namen: Sam Garagoski, Martin Zomerhuis, Ad Hogenhout, Martin Jansens, Els Oenstra, Otto Ferfjentink, Piet en Barbara de Booys, Nelleke ?? (Achternaam kwijt woonde op de hoogkamp, ik ben er vast nog vergeten, wat wordt ik toch oud. Ik weet nog dat we bij Jason gingen zeilen met Adje en Martin Jansens in de boot (TOP) van de vader van Ad. Ben ook met Sam Garagoski wezen eieren gooien tegen de zijramen van de flat op de oude Bakenbergseweg. Van Otto Ferfjentink heb ik leren schaken, Piet en Barbara woonden bij ons in de Tooropstraat. Op Nelleke was ik hopeloos verliefd, maar ben toch haar achternaam kwijt, sorry. Ook jufrouw Bolt, mijn lievelings juf, ze had zo'n lief rond poppen gezicht. En meneer Kijlstra, die zo schitterend kon voorlezen uit Snuf de Hond. Sinds 1978 ben ik getrouwd met Cora van Oosten, 2 knullen, 1 meid en 4 honden. Wonen sinds 1½ jaar in Nieuw-Buinen in Drente. Ben benieuwd of er reaktie komt. Ben te bereiken op: cape et iksesforall punt en el.

  Sterrenbergschool, 1958

  Schitterende tijd gehad.

  Schitterende tijd gehad. Ik herrinner me Rense de Vries, Uitje, Spork, Pietje en natuurlijk de huiswerk-cursus, waar je behalve huiswerk ook rottigheid kon uithalen. Ik weet ook nog wat namen zoals: Marten Linzel, Guus de la Croix, Bert Oudshoorn, Willem de Kleyn, Theo den Hertog, Dolly Barnhorn. Zou best nog eens met de nu middelbare klasgenoten willen kletsen over die goeie ouwe tijd. Ben getrouwd met Cora van Oosten, 3 kinderen, 4 honden en woonachtig in Nieuw-Buinen (Drenthe). Ben via meel te bereiken op cape bij iksesforall.

  Molenbeke MAVO, 1965

  ?