Albert Elias

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Elias en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Elias heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het noodgebouw in de 4e klas ,ik dacht bij Broeder Maurits,samen met Simon Bouwmeester of Piet Weeling achter elkaar zorgen dat we straf kregen ,dan moesten we een1/2 uur in het kamertje aan het eind van de gang zitten,maar dan hadden we voordat de sch

  In het noodgebouw in de 4e klas ,ik dacht bij Broeder Maurits,samen met Simon Bouwmeester of Piet Weeling achter elkaar zorgen dat we straf kregen ,dan moesten we een1/2 uur in het kamertje aan het eind van de gang zitten,maar dan hadden we voordat de school begon onze hengels onder de school verstopt ,klommen uit het raam en gingen dan lekker een 1/2 uur vissen in de Alberdagracht . Lachen en er nooit voor gesnapt. En in de 5e in het hoofd gebouw bij meester Postma steeds zijn spaanse rietjes weggooien waar hij mee op de tafels (en soms op vingers)sloeg. Ik herinner het me als een hele leuke tijd.

  dr.alfons ariensschool, 1959

  ?