Ontdek PLUS

Albert Brand

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Brand en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Brand heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was die meester met de zachte "G".

  Ik was die meester met de zachte "G". De Limburger die in 1978 op de Heilig Hartschool begon. Ik had weinig moeite om te wennen aan het Westland en heb er al die tijd met plezier gewerkt en gewoond. Het was een hele fijne tijd op de Heilig Hartschool met hele leuke collega's. Ik heb vooral in klas 3 en 4 lesgegeven. Omdat het aantal leerlingen terugliep ben ik overgestapt naar de Aloysiusschool en na een jaar daar lesgegeven te hebben ben ik gaan werken bij de rechtbank in Den Haag. Ik heb daar een interne cursus gevolgd voor gerechtssecretaris. In 1988 ben ik terug gegaan naar Limburg waar ik ben gaan werken bij de rechtbank in Roermond. Ben daar leidinggevende geweest en na een studie Bedrijfskunde ben ik bestuursadviseur geworden en dat doe ik nu nog steeds. Ik ben nog steeds getrouwd met José en heb twee mooie dochters van nu (2007) 21 en 17 jaar oud. De oudste studeert journalistiek in Tilburg en de jongste is de creatieve richting op gegaan en studeert voor productontwerp en presentatie in Boxtel. We hebben 2 ruwhaar teckels als huisdier. Lekker eigenwijs, net zo als ik zelf ook ben, haha.

  heilig hart school, 1978

  Ik was bij de eerste lichting van HAVO-leerlingen.

  Ik was bij de eerste lichting van HAVO-leerlingen. Klassen hadden ieder jaar een wisselende samenstelling. Bewaar goede herinneringen aan deze periode.

  St Janscollege scholengemee..., 1968