Ontdek PLUS

Albert Braker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Braker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Braker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Tussen de middag op het schoolplein altijd van die hardloopwedstrijdjes doen. En achter het fietsenhok zaten er altijd een paar die al bezig waren om de sexlessen in de praktijk te brengen. Klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn Marga Bakker, Willem van Dijk, Cor Deen, Rob de Wolf, Reier Meijer, Ries van Oven, Ria Dijkhuizen, Irma Sleeking, Robert van der Struijs, Rudy Poort, Pieter van Vrijberghe de Coningh, Wilma Galjee, Sylvia van Midlum, Jeanette Hardeman, Agnes van Keeken, Jeanette Hardeman, Jeanette Korver, Wiepke van Barneveld, Jopie van de Kooy, Coby .. En meester Rot. Ik kan me hem zo nog voor de geest halen, bril op, donker haar en een heel ernstig gezicht. Kon absoluut geen orde houden in de klas en begon dan met zijn sleutelbos opeens naar je toe gooien; je schrok je rot (waarschijnlijk komt zijn naam daar ook vandaan ;-)

  L.Wellingschool, 1967

  Heel erg leuke tijd gehad op de Columbuslaan en alle andere locaties waar les werd gegeven.

  Heel erg leuke tijd gehad op de Columbuslaan en alle andere locaties waar les werd gegeven. Heel Utrecht doorzwervend om op de volgende locatie les te volgen; fantastisch. Leraren die ik nog ken: Ben van Cranenburgh (had zelf zo'n mooi neurologieboek geschreven), Patist en die oude tante van anatomie. Tjonge, wat was die streng zeg; haar naam ben ik vergeten, maar niet haar streken. Klasgenoten waren o.a. Adriaan Bakker, Geert Bazelmans, Ruud Bezemer, Wil van Aken en Connie Blauwendraat.

  Stichting Utrechtse Paramed..., 1980

  In de eerste jaren heel veel opgetrokken met de mensen uit Hoevelaken o.

  In de eerste jaren heel veel opgetrokken met de mensen uit Hoevelaken o.a. Carolien Postema, Jeannet Korver, Jenny Groen, Marie-Louise ... Hele leuke tijd gehad waar ik met veel plezier aan terug denk. Feesten werden georganiseerd in garages, matrassen op de vloer en lekker feesten en schuifelen op o.a. "A whiter shade of pale" en "Je t'aime moi non plus". Wauw, wat een mooie tijd, zucht... In de hogere klassen vooral veel omgegaan met Harry Pel, Jan Dekker, Harold Kinds, Gert Boorsma, Wim Koenders, Pauline Berkhout. In de tussenuren lekker met een tennisbal voetballen en af en toe een uurtje spijbelen omdat het voetballen toch wel erg leuk was.. Leraren die ik nog ken (vooral uit de laatste jaren): Ram (natuurkunde), Stoffelen (scheikunde), Adema (biologie) Tortike (nederlands), van Dijk (wiskunde), Boer (duits), Kamphuis (engels).

  Scholengemeenschap de Schot..., 1974