Albert Bosma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Bosma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Bosma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, van der Werff was mijn favoriete leraar, schoolclub met schoolfeest op boot in de mist, stichting TOL, Roken in de kelder met concierge Tiemersma.

  Leuke school, van der Werff was mijn favoriete leraar, schoolclub met schoolfeest op boot in de mist, stichting TOL, Roken in de kelder met concierge Tiemersma. Ik ben in 1970 op deze school begonnen, in het examenjaar 72/73 gestopt met de studie, gaan werken in het jongerenwerk en later in 74/75 het laatste jaar overgedaan. Er was ook een heel geschikte gymnastiekleraar naam is me ontschoten. Met de ll. die gymnastiek als specialisatie hadden nog een werkweek in Bakkeveen gedaan.

  Christelijke Pedagogische A..., 1970

  In 1968 (na 3 jaar HBS te hebben gedaan) kwamen wij als eerste lichting HAVO op de kweekschool Marienburg.

  In 1968 (na 3 jaar HBS te hebben gedaan) kwamen wij als eerste lichting HAVO op de kweekschool Marienburg. Wat ik me met name herinner is dat alles nieuw was, ook voor de leraren. Ze wisten soms niet zo goed raad met het fenomeen HAVO en er waren regelmatig wijzigingen in leerstof en programma. Op het examen kwam ik erdoor met 2 x 5, 2x 6 en 2 x 7, een echte minimumlijer dus. Daarna naar de PA gegaan. In mijn klas zaten o.a. Jan Weiland, Bram Mink en Jan Douma. Van de meisjes herinner ik me Jeanette en Liesbeth (dochter van de adj.dir.).

  Marienburg (afd.Havo), 1968

  ?