Albert Bockholts

Kent 9 personen

Weduwnaar , 2 kinderen
Woont in Veldhoven

  Bekijk het volledige profiel van Albert Bockholts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Bockholts heeft 9 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor het vak Techniek moest ik de 4 jarige studie volgen.

  Voor het vak Techniek moest ik de 4 jarige studie volgen. Het was reuze gezellig met ons groepje studenten. Veel heb ik er niet bijgeleerd, omdat ik toch al een technische vooropleiding hed genoten en ook de Design Academie Eindhoven afdeling: Productontwerpen. Met Yvette Clausman heb ik veel samengewerkt.

  PTH Eindhoven, 1978

  Op een van de presentatiedagen van nieuwe produkten kwam ik mijn ouddocent Rademaekers tegen (88) Hij gaf ons architectuurles en heb nog een maquette van een woning die we moesten ontwerpen die "paste"en onstaan was vanuit het landschap en de personen die

  Op een van de presentatiedagen van nieuwe produkten kwam ik mijn ouddocent Rademaekers tegen (88) Hij gaf ons architectuurles en heb nog een maquette van een woning die we moesten ontwerpen die "paste"en onstaan was vanuit het landschap en de personen die er wonen. Hijzelf en zijn vrouw wonen in zo'n prachtig huis. Als docent Tekenen, Handvaardigheid en techniek kan ik veel aan leerlingen kwijt van het produktontwerpen.

  Akademie Industriële Vormge..., 1970

  De tijd dat ik hier op school zat, samen met pietje martens, was een leuke tijd.

  De tijd dat ik hier op school zat, samen met pietje martens, was een leuke tijd. We zijn begonnen met 2 klassen en we hadden veel lol met de leraren. Cox en Lenaers waren mijn beste docenten. De gymlessen heb ik hoofdzakelijk met strafwerk doorgebracht. Of ik zat te tekenen voor de aula . Nu ben ik zelf al bijna 30 jaar docent Tekenen,handvaardigheid en techniek op een VMBO school in EIndhoven. Ik heb nog altijd plezier van mijn opleidingen met name : De academie voor industriële Vormgeving Eindhoven en de technische LTS en de MTS.

  Middelbaar Technische School, 1966

  ?