Albert -ab- van der Veer

Kent 7 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Veenendaal

  Bekijk het volledige profiel van Albert -ab- van der Veer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert -ab- van der Veer heeft 5 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde op de Abtsweg, later in de Wouwerlaan.

  Ik woonde op de Abtsweg, later in de Wouwerlaan. Klasgenoten;Patty de Hond en Diny Hoogenboom . Wat hadden we het gezellig. Wat was ik trots op mijn Puch (vermomd als Tomos) Betty Oprel zie ik ook nog goed voor me! Hennie Nafzger? Hans Visser? Pianoplayer Gerard Blaauw? Alida van Welbergen.Samen naar dansles in Rotterdam. Cor Pille heb ik nog overgehaald om samen met mij een bootje te bouwen, varen op de Rotte. Waar blijven de klassefoto's?

  Uloschool De Lijnbaan B1 (O..., 1964

  Ik weet nog dat het hoofd van de school de heer Ooms was en dat de heer Kuiper zo wijs was met zijn viool! Verder namen van klasgenoten; Leny Kraaijenbrink, Tilly Spoel (woon weer in NL hoor!)Leo Langendoen, Eddy Bes (zoon van huisarts), Marijke ? Abe Lan

  Ik weet nog dat het hoofd van de school de heer Ooms was en dat de heer Kuiper zo wijs was met zijn viool! Verder namen van klasgenoten; Leny Kraaijenbrink, Tilly Spoel (woon weer in NL hoor!)Leo Langendoen, Eddy Bes (zoon van huisarts), Marijke ? Abe Langendoen zoon van de bakker (krakelingen eten in de bakkerij! nog bedankt Abe! Is er nu echt niemand die nog een klassefoto heeft waarik ook nog op sta?

  Mildenburg, 1954

  ?