Albert -ab- van der Veer

Kent 14 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert -ab- van der Veer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Albert -ab- van der Veer heeft 4 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik woonde op de Abtsweg, later in de Wouwerlaan.

  Ik woonde op de Abtsweg, later in de Wouwerlaan. Klasgenoten;Patty de Hond en Diny Hoogenboom . Wat hadden we het gezellig. Wat was ik trots op mijn Puch (vermomd als Tomos) Betty Oprel zie ik ook nog goed voor me! Hennie Nafzger? Hans Visser? Pianoplayer Gerard Blaauw? Alida van Welbergen.Samen naar dansles in Rotterdam. Cor Pille heb ik nog overgehaald om samen met mij een bootje te bouwen, varen op de Rotte. Waar blijven de klassefoto's?

  2004, Albert -ab- van der Veer

  Ik weet nog dat het hoofd van de school de heer Ooms was en dat de heer Kuiper zo wijs was met zijn viool! Verder namen van klasgenoten; Leny Kraaijenbrink, Tilly Spoel (woon weer in NL hoor!)Leo Langendoen, Eddy Bes (zoon van huisarts), Marijke ? Abe Lan

  Ik weet nog dat het hoofd van de school de heer Ooms was en dat de heer Kuiper zo wijs was met zijn viool! Verder namen van klasgenoten; Leny Kraaijenbrink, Tilly Spoel (woon weer in NL hoor!)Leo Langendoen, Eddy Bes (zoon van huisarts), Marijke ? Abe Langendoen zoon van de bakker (krakelingen eten in de bakkerij! nog bedankt Abe! Is er nu echt niemand die nog een klassefoto heeft waarik ook nog op sta?

  2003, Albert -ab- van der Veer
  ?