Alberdien hoppenbrouwers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alberdien hoppenbrouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alberdien hoppenbrouwers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne herinneringen aan deze school.

  Fijne herinneringen aan deze school. Vriendin Lenie Peters els???. Fijne leraressen en leraren. Namen vergeten. Gin hier met veel plezier naar toe. Strijken met een elektrisch en ouderwets ijzer op de kachel. De was doen met een stuk zeep wat je moest schaven en opkloppen. Nu niet meer voor te stellen. Hoeden maken en leren voor coupeuse heb er veel aan gehad. Hoop van andere leerlingen wat te vernemen.

  s,gravenhaagse modevakschoo..., 1957

  Zat op school bij de theresiastraat naast de detailhandelschool, vanaf 1963 tot 1968.

  Zat op school bij de theresiastraat naast de detailhandelschool, vanaf 1963 tot 1968. o.a. met lenie peters anneke peters els??.

  s,gravenhaagse modevakschoo..., 1965

  Vriendinnetje was Yvonne Romana Beppie Theo Sies, Tineke Grondelle (andere klas) Marja Pals ben ik nog mee naar Ginkelduin geweest ben ik met haar opa die op scheveningen woonde meegereden.

  Vriendinnetje was Yvonne Romana Beppie Theo Sies, Tineke Grondelle (andere klas) Marja Pals ben ik nog mee naar Ginkelduin geweest ben ik met haar opa die op scheveningen woonde meegereden. Handwerkjuf die reed toen in een Daf. Leraar Groothorst, (Grotendorst?) Aalberts hoofdmeester, lerares Kofman?? Lea

  Dr J. A. Gerth van Wijkschool, 1957

  ?