AINO DEBOER

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van AINO DEBOER en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  AINO DEBOER heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner mij de enorme grote handen van Hr Vinkeborg en de vele zweet druppels op zijn voorhoofd tijdens onze lessen in smeden.

  Herinner mij de enorme grote handen van Hr Vinkeborg en de vele zweet druppels op zijn voorhoofd tijdens onze lessen in smeden. Prachtige tijd geweest. Er staan her en der in huis nog steeds de werkstukjes van toen. Vond nog n foto van een bezoek wat wij brachten aan AEG in Amsterdam. Denk in ons laatste jaar dus 1970/71

  Amstelveense Technische School, 1967

  *namen* vd Sant Picavet Hogervorst Laatst bij mij opbezoek geweest Reginald Bloemen uit de 6'klas toen.

  *namen* vd Sant Picavet Hogervorst Laatst bij mij opbezoek geweest Reginald Bloemen uit de 6'klas toen. Herinner mij de zwemlessen in Amsterdam in dat hele grote koude zwembad. En de weekelijkse samenzang in de aula! Mooie tijd geweest.

  Joost van den Vondel, 1961

  v/d Sant Picavet hogervorst zo wat namen van leerkrachten die te binnen schieten.

  v/d Sant Picavet hogervorst zo wat namen van leerkrachten die te binnen schieten.Laatst is bij mij Reginald Bloemen op bezoek geweest,leuk na bijna veertig jaar! Herinner mij de zwemlessen in Amsterdam in dat grote koude zwembad. En de wekelijkse samenzang in de aula.

  J vd Vondel, 1961

  ?