Aicha Qotit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aicha Qotit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aicha Qotit heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het lijkt zo lang geleden en toch ook weer niet (maar dat zal wel te maken hebben met broertjes en zusje die na mij nog een tijd lang de schoolbanken bezet hebben gehouden en leraren tot wanhoop hebben gedreven).

  Het lijkt zo lang geleden en toch ook weer niet (maar dat zal wel te maken hebben met broertjes en zusje die na mij nog een tijd lang de schoolbanken bezet hebben gehouden en leraren tot wanhoop hebben gedreven). Ik ging om met Annemarie (weet je achternaam even niet meer) en Jeanette van Dort (ben benieuwd hoe het met jullie gaat) Weet nog goed dat ik, na de overstap te hebben gemaakt van HAVO naar VWO, best baldadig was en vaak discussie had met Ten Holder (het spijt me nog steeds ;) , Kerstjens die ik echt niet uit kon staan, Vegter die altijd naar bieten en ander macrobiotisch voedsel rook, Nijenhuis die zichtbaar plezier van zijn status had wanneer iemand bij hem langs moest komen omdat deze de klas uitgezet was, het gerucht dat Kaufman en Bult (?) iets met elkaar hadden, Sol veel liefde voor het vak en (stille) Brugman voor wiskunde. Vorig jaar is mijn jongste broer geslaagd en heb veel docenten weer gezien en dat is toch wel apart, allemaal grijzer en ouder wel leuk ze herkende me nog. Veel indrukken en leuke herinneringen aan over gehouden.

  Berlingh College, 1983

  ?