Ahmet Celikay

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ahmet Celikay en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ahmet Celikay heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Onvergetelijke tijd meegemaakt hier.

  Onvergetelijke tijd meegemaakt hier. Begon al goed met de wendagen in De Ardennen met Jordy en Khalid. Toffe tijden doorgebracht met m'n goede vrienden Yasar (op stage gegaan naar istanbul voor een half jaar) en natuurlijk Murat en Tacer (God hebbe zijn ziel) met wie ik samen een jaar lang in Istanbul heb gezeten aan de Universiteit van Bosporus. Niet te vergeten m'n maatjes Tayfun, Hakan, en Ayhan. Onvergetelijke moment was dat ik met Tayfun tijdens examen Algemene Economie zaten rond te zwerven op Schiphol (fautje bedank!)

  2004, Ahmet Celikay

  Ja ja.

  Ja ja..... ook een leuke tijd meegemaakt op de meao. Toppers waren natuurlijk Jordy (met deze jongen kan je lachen). Raphael Reerink, met zijn coole matje. En natuurlijk Ahmet Celikcan met zijn mooie golf met aubergine-velgen.... weet je Jort Fas, Fart Bos en Bort Jas nog? hahahahaha. Note: we hadden een bloedhekel aan alltime favourite Tewari (dat was wederzijds hoor:)..... Kan me de lange dagen en avonden nog herinneren voor mijn afstudeeropdracht informatica met Jordy samen. He Jordy, ik kom af en toe nog in de Corner voor zakelijke afspraken, ziet er nu alleen wel wat beter uit dan vroeger.

  2004, Ahmet Celikay

  Zie Europa College voor meer.

  Zie Europa College voor meer......

  2004, Ahmet Celikay
  ?