Agnieta van der Meer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnieta van der Meer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Agnieta van der Meer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het een leuke school niet te groot zodat alles te overzien was.

  Ik vond het een leuke school niet te groot zodat alles te overzien was. Een aantal klasgenoten zien we (Mirelle en ik) nog wel eens. Ik rij nog regelmatig langs de school en het biologie lokaal is nog steeds hetzelfde.

  Groen van Prinsterer, 1983

  Mijn moeder heet van haar meisjes naam Aafje van Oostveen.

  Mijn moeder heet van haar meisjes naam Aafje van Oostveen. Zo af en toe komt ze nog wel eens een klasgenootje tegen. Ze zou het leuk vinden om Corrie Deurman nog eens te spreken. Wie weet waar ze is?

  Sancta Maria, 1949

  In mijn herinneringen was het wel een leuke school.

  In mijn herinneringen was het wel een leuke school. Lekker dicht bij huis als de bel ging rende ik snel naar huis om mijn hond Hector thuis te brengen en dan snel naar binnen. Meester Stel ben ik een paar jaar geleden bij de Praxis een keer tegengekomen. De namen van mijn klasgenoten die ik nog weet zijn Vasco, Karin Bakker, Sandra Bouwens, Karin van der Hoorn, Pieter Meester, Robert Docter, Adriaan Nachtegaal, Marcel Huisman.Ik zie bijna niemand meer of ik herken ze niet. De moeder van Adriaan Nachtegaal zie ik zo af en toe in Zaandam fietsen.

  Prins Bernhardschool, 1975

  ?