agnes zeilstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van agnes zeilstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  agnes zeilstra heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel plezier gehad met Annetje, Marko Slooven, Pascal, Monique, Ricardo, Menno.

  Veel plezier gehad met Annetje, Marko Slooven, Pascal, Monique, Ricardo, Menno. De lesen van mvr de Goede en van Megesen waren leuk. Veel tijd doorgebracht met dromen. Maar het is allemaal goedgekomen.

  Steenbeekschool voor MAVO, 1987

  Veel feest op het schoolplein en vaak ook verkleed.

  Veel feest op het schoolplein en vaak ook verkleed. Soms rare spelonderdelen zoals schoenen poetsen en wasmachines slopen. Jojo wedstrijden bij meester Ploeg, verkeersles van Straus. Meester Venselaar zong enorm vals.

  Basissch C v Leeuwen, 1979

  Introductiefeestje met Theo Jansen en salsa band.

  Introductiefeestje met Theo Jansen en salsa band. Protesteren tegen het studiebeleid in hoerenoutfit. De hele school was roze verlicht en de weg was omgedoopt tot tippelzone. Artie Fartie Partie! Ik deed grafisch ontwerpen: voltijd. Iggy Pop t'shirts met Roelof Mulder, al die zelfportretten voor Berry van Gerwen. Picknicken op de hoge veluwe. Schoolreisje naar Praag. Leuke klas was dit, later zat ik in een andere klas. Typografie op straat met Katrien. Een nieuw weerbericht bedenken voor het jeugdjournaal. Studio HKA en natuurlijk Rein Houkes.

  Hogeschool voor de Kunsten ..., 1995

  ?