Bekijk het volledige profiel van Agnes van Wakeren en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Agnes van Wakeren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Pittige tijd om naast een druk...

Pittige tijd om naast een drukke fulltime-baan tweemaal per week tot 22.** uur naar school te gaan en daarnaast wat huiswerkt te verzetten. Het waren wel vakken die me aanspraken en die ik direct in de praktijk kom omzetten. Lekker al kletsend naar de trein lopen door het mooie Utreg.Veel geleerd en het papiertje Schoevers...ja ik kan niet anders zeggen: daar heb ik tot de dag van vandaag profijt van!

2004, Agnes van Wakeren

Voordat ik in deze meidenomgev...

Voordat ik in deze meidenomgeving stapte had ik het vooroordeel dat het een enorm tuttig jaar zou worden met veel kakmadammetjes, maar het tegendeel was eigenlijk waar. Het was heel tof. Heerlijk korte dagen (lang leve het Neutje)en de vakken waren oke.

2004, Agnes van Wakeren

We hadden een hele knusse klas...

We hadden een hele knusse klas met maar 5 meiden! Ik vond het heel gek om na die 8 jaar met elkaar naar een 'grote'school te gaan, maar da's goedgekomen hoor! Veel gelachen en gek gedaan, maar me -naar mijn weten- altijd wel netjes gedragen, ha ha.

2004, Agnes van Wakeren
?