Agnes van Loenen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes van Loenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Agnes van Loenen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  stoma opleiding gevolgd.

  stoma opleiding gevolgd.veel mensen die gezakt waren of net op het randje het gehaald. Edith die in het Vu werkt, kinderstoma verpleegkundige.Eddie die al alles wist en ook in het Vu werkte.Ik liep met gips om mijn linker been.

  Stichting Specifieke Scholi..., 1995

  kader-intramuraal gedaan, partime opleiding, Jacques, Loes.

  kader-intramuraal gedaan, partime opleiding, Jacques, Loes. Deze opleiding samen gedaan met 2 collega's uit OLVG, Lisette en Marjan die tevens vriendinnen zijn.

  Hogeschool van Amsterdam (P..., 1983

  loes, frank kappe, bennie die het vriendje van loes was,esther,sietske, petra, bianca die om de hoek van school woonde, rudie, jenny kars,philip,louis kladder die altijd plantjes at bij de aardrijkskunde les of iets anders geks deed, corrie meijer die acc

  loes, frank kappe, bennie die het vriendje van loes was,esther,sietske, petra, bianca die om de hoek van school woonde, rudie, jenny kars,philip,louis kladder die altijd plantjes at bij de aardrijkskunde les of iets anders geks deed, corrie meijer die accordeon speelde. Goede herrineringen aan lies luycks voor Frans en dhr Dat voor Engels,leuke feestjes bij dhr Dat thuis in Amsterdam zuid,Nederlandse les naar het theater de brakke grond met die knappe Nederlandse leraar waar veel meisjes een rood hoofd van krijgen als hij wat vroeg,Wil Pannekoek voor duits en die ook mee was naar Parijs ( 4eklas).De concierge dhr Hooymaier die we bezongen in de 4e klas met het liedje dirty old man, vreselijke muzieklessen in de aula, meester stickker voor aardrijkskunde.1e jaar dhr Ploos van Amstel die alle meisjes een goed cijfer voor wiskunde gaf, 2e jaar dhr van de Muyden voor wiskunde met zijn glazen oog die plotseling aankeek.Jan Lenting die heel aardig was en geschiedenis gaf maar een beetje gek, Kooyman voor gym, ik herriner mij Sjanie Mast , Ans Tjerks,Catrien Bik, Anita, Petra, Rudie.Ik was verliefd op Frankie, maar hij was niet echt op mij, vreselijk hoor.Het tafeltennishuis waar het erg gezellig was, ook tijdens school, als je durfde te spijbelen bij gym of bij Lenting want dat zat ernaast.

  Ds. J.J. van Noortschool, U..., 1971

  ?