Agnes van Dijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Agnes van Dijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Opleiding tot documentalist.

  Opleiding tot documentalist. Een heel druk en zwaar jaar met veel tentamens, stages (o.a. Tropeninstituut) en literatuuronderzoek. Tot de Kerst was er nog tijd voor feesten, daarna aleen maar de studie! Opvallend was het oude gebouw aan de Keizersgracht, wat in het begin een doolhof leek. Een kleine klas, maar wel heel actief en niet bang om voor hun mening uit te komen. Nog steeds bevriend met Marja Douve.

  2004, Agnes van Dijk

  Heel veel verschillende vakken, veel tentamens.

  Heel veel verschillende vakken, veel tentamens. De sfeer was heel gezellig, aardige docenten en een prima concierge. Het eerste jaar treinde ik vanuit Holten samen met Karen Pennewaard en soms met Agnes de Vries. Het tweede jaar woonde ik in Deventer in de Maasstraat met twee andere schoolgenoten. Stage in het tweede jaar in de OB van Almelo. Jaarlijks ook nog contact met Josee.

  2004, Agnes van Dijk

  Grote overgang van het westen van het land naar het oosten.

  Grote overgang van het westen van het land naar het oosten. Verveelde me suf bij Engels, maar moest heel hard werken om op het zelfde niveau te komen voor Duits. Schoolvriendin HAVO was Willy Veldkamp?

  2004, Agnes van Dijk
  ?