Bekijk het volledige profiel van Agnes van Dam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Agnes van Dam heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kwam in klas 1 c bij juffr ...

Ik kwam in klas 1 c bij juffr van Balkom. Zij werd altijd door ons geplaagd, wat mij nu nog spijt. Juffr Roos gaf Duits, meneer Platell uit Delft gaf boekhoudles. Op 14 april 1959 verongelukte zijn zoontje Bennie van 7 jaar, een zwarte dag... Juf Annegarn gaf Frans en zuster Fereria zang. Ik deed niet zo goed mijn best, was meer aan het dollen. Tekenen en schrijven ; dat was mijn ideaal. Zuster Marie-Andree had naar mijn idee alleen haar mooie nonnaam mee. haha....Voor menskunde had ik altijd een 10 en dan zei mijn vader: ja, als het maar over blote billen gaat....Het was een leuke tijd... Na deze periode ging ik naar de MIDDELBARE HANDELS AVONDSCHOOL.... vOOR HET EERST ZATEN ER OOK JONGENS IN DE KLAS. iK BEHAALDE DAAR HET DIPLOMA MET PRACHTIGE CIJFERS...

2007, Agnes van Dam

In klas l kwam ik bij juf Groe...

In klas l kwam ik bij juf Groenhorst, we hadden 54 (!) kinderen in de klas, zelfs... jaja 2 jongens. (Leopold Burger en Wim Zoetmulder) Ik leerde er breien (een poppenjurkje, het lijfje wit gebreid en het rokje blauw gehaakt) In de 2e klas kreeg ik juf Verschuuren (deze was later op de Mar.Gorettischool) en de derde Kaat Loman In de 4e klas moest ik naar de Mar.Gorettischool. Op de St Agnesschool mocht ik van mijn ouders op 21 januari altijd tracteren, dat was de dag van Sint Agnes,patroonheilige van de school, tevens mijn naam.

2007, Agnes van Dam

Omdat de St. Agnesschool "over...

Omdat de St. Agnesschool "overvol " was, moest iedereen die achter de Vondellaan woonde, wij ook dus, naar de Maria Gorettischool. Eerst was juf. van Riet er het hoofd, later meneer de Vries. In 1958 nam mevr. Verschuuren afscheid en speelden wij het toneelstuk "Zwaan kleef Aan". Ik was heel trots met de hoofdrol, maar heb helaas niet EEN foto meer ervan en er waren er genoeg. Wie heeft nog wat? Ik heb het er heel erg naar mijn zin gehad zo ook in Oosterhout; Schiedams School Buitenhuis, kortom; een fijne tijd!

2007, Agnes van Dam
?