Agnes van der Stappen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes van der Stappen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Agnes van der Stappen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Opticiens- opleiding gedaan hier in een deeltijd-opleiding; 5 dagen per week werken (bij Bentley Opticiens in de Bijenkorf: daar het begin van het vak geleerd van Rens Doms), en één dag in de week naar school.

  Opticiens- opleiding gedaan hier in een deeltijd-opleiding; 5 dagen per week werken (bij Bentley Opticiens in de Bijenkorf: daar het begin van het vak geleerd van Rens Doms), en één dag in de week naar school. Ik herinner me vooral Gijs van Boxtel (--wie niet, dames...??!),en de strenge mijnheer de Veer (Algemene Optica, was het?). Later nam zijn dochter José de Veer zijn lestaak over, José was toen volgens mij al bedrijfsleider bij van Maaren op het winkelcentrum Woensel. (Járen later ben ik daar zelf bedrijfsleider geweest; zij is weggegaan toen van Maaren werd opgenomen in de keten van "het Huis".)

  2006, Agnes van der Stappen

  Geen fijne school; te groot en onpersoonlijk vond ik toen.

  Geen fijne school; te groot en onpersoonlijk vond ik toen. Het enige voordeel was, dat ik er te voet naartoe kon (ik woonde toen weer bij mijn ouders, in de Icaruslaan). Nog wat later had ik trouwens mijn rijbewijs gehaald en kreeg ik ook meteen mijn eerste autootje (Mini-Cooper), als 1e van de klas. En hoe dichtbij het ook was, toen moest ik natuurlijk met alle geweld elke dag met de áuto naar school, haha.

  2006, Agnes van der Stappen

  Van deze school herinner ik me niet meer zoveel.

  Van deze school herinner ik me niet meer zoveel. Hier heb ik wel mijn lieve en beste vriendin Carla Poortman leren kennen, die altijd een vriendin is gebleven.Ook toen ze in Parijs ging wonen met haar grote liefde hielden wij contact en zagen elkaar geregeld. Helaas is zij een paar jaar geleden overleden.

  2006, Agnes van der Stappen
  ?