Bekijk het volledige profiel van Agnes van den Ham en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 11

Agnes van den Ham heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb 4 jaar op de Haven en V...

Ik heb 4 jaar op de Haven en Vervoerschool Jan Backx te Rotterdam (nog op het schip aan de Parkkade) de dagopleiding gedaan. adm. medewerkster en daarna nog 2 jaar stage gelopen, dus 4 dagen werken en 1 dag en 1 avond in de week naar school. De 1e jaren waren er nog niet veel meisjes, en kregen we nog school truien die we naar mijn weten niet gedragen hebben, ook kregen we aan het einde van de week een klein bruin envelopje met reiskostenvergoeding. De schoolkampen waren altijd erg leuk, ik herinner met Renesse en het zeilkamp in Balk. Ik heb alleen maar leuke herinneringen aan deze school.

2007, Agnes van den Ham

Ik heb met heel veel plezier o...

Ik heb met heel veel plezier op deze school gezeten, herinner me vooral juffrouw Bult uit de 1e klas, meester Edelschaap die altijd met ons touwtje sprong op het grote schoolplein, en later meester Leijendekkers. Vooral de weekopening op maandagochtend in de hal vond ik erg gezellig.

2004, Agnes van den Ham
?