Bekijk het volledige profiel van Agnes Smiet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 14

Agnes Smiet heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Omdat mijn moeder veel ziek wa...

Omdat mijn moeder veel ziek was moest ik thuis blijven om haar te helpen en daarom heb ik jammer genoeg maar 1 jaar op deze school gezeten het was daar best keten meneer Dad (leraar eng.)vond veel goed maar mijheer Man was weer erg streng, Kan me nog herinneren dat mijn vriendin Hanneke Serno was en we sliepen ook wel eens bij elkaar thuis, verder was er meisje Elly Feffer? haar ouders hadden een koffiehuis op de Albert Cuypstraat genaamd "Het Stuivertje" en heb daar op de zaterdag gewerkt om een zakcentje bij te verdienen.

2006, Agnes Smiet

Op deze school heb ik maar 1 j...

Op deze school heb ik maar 1 jaar in de 2e klas gezeten, weet er dan ook niet veel meer van, alleen dat de juf je graag gniepte of met haar liniaal je in je nek prikte als ze langs je liep terwijl je voor straf in de hoek stond en je even achterom keek (naar mens) en dan het schoolreisje, ik weet niet meer waarheen maar wel dat zij in de bus de diaree kreeg en stinken dat het deed, iedereen zag dat als straf voor haar. Ik ben toen naar de Heilig Hart school gegaan.

2006, Agnes Smiet

Ik heb in de 2 kleuter en de e...

Ik heb in de 2 kleuter en de eerste klas gezeten van de St Joannesschool, kan me van de eerste klas nog het schoolreisje naar artis herinneren en ook als het heel hard regende en er zwaar onweer bij was, we dan met z'n allen gingen bidden, weet nog dat ik mijn eerste cummunie heb gedaan in de Vredes Kerk en dat mijn vriendinnetje toen ene Corrie was, ben in het bezit van foto's van die communie-dag, ik zal ze plaatsen misschien herkend iemand zich nog, helaas ben ik na het eerste schooljaar over gegaan naar de 2e klas van de openbare Alberdinck Thijmschool

2006, Agnes Smiet
?