Agnes Saris

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes Saris en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Agnes Saris heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke schooltijd,spannend omdat wij voor het eerst jongens op school erbij kregen.

  Leuke schooltijd,spannend omdat wij voor het eerst jongens op school erbij kregen. Veel geleerd, maar door prive omstandigheden moest ik van school af. Ik ben daarna naar de Dennenstraat gegaan.

  In Via, 1965

  Na de kleuterschool was het een hele overgang naar klas1.

  Na de kleuterschool was het een hele overgang naar klas1.Er werd ieder ochtend op bord vermeld wie er naar de RK.Mis was geweest.Als beloning na zoveel keer 'n mooi plaatje. Zuster Prima is mij bijgebleven.Toen ik in de 5e zat stierf mijn moeder en er vertrok een non,wiens naam ik niet meer weet. Dat heeft diepe indruk gemaakt. Ik was niet zo'n lievertje. Spelen op de speelplaats was mijn liefste bezigheid. Mijn beste vriendin toen Marga Kampman.

  Meisjesschool Maria ter Eng..., 1955

  Ik was intern en vond het vreselijk, dat ik maar 1 x per maand naar huis mocht.

  Ik was intern en vond het vreselijk, dat ik maar 1 x per maand naar huis mocht.Het eerste jaar waren er alleen maar meisjes,zowel in- als extern. De klassen waren niet al te groot. 's woensdag middag hadden wij Gym in het dorp. Het voelde net iets van VRIJHEID. Onze gymleraar kwam uit Venlo en gaf leuke lessen.

  Mavo Mariendaal, 1961

  ?