Ontdek PLUS

agnes sanou

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van agnes sanou en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  agnes sanou heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat in de klas bij juf Peeters.

  Zat in de klas bij juf Peeters. Op weg naar school even wat groen plukken als je de wandelende takken op je tafeltje had, het liedje Stapperde stap daar kom ik aan met mijn nieuwe schoentjes aan, als je nieuwe schoenen aan huppelde je rond de tafel terwijl iedereen dat liedje zong. De poppenhoek, handjes geven bij de deur, die enge juf siliakes, optocht met je paasstok en een broodje erop, artis, verkleed op de montersorie dag. Mijn beste vriendinnetje Minou Takkenberg. Ben in de tweede klas van de basisschool (10e montesorie) verhuisd naar Almere

  De Meidoorn 10e Montessori-..., 1977

  Vond zelfs die ene dag school in de week eigenlijk teveel, maar goed toch diploma gehaald, moest samen met mijn vriendin monique braumuller een contractje tekenen bij mevr.

  Vond zelfs die ene dag school in de week eigenlijk teveel, maar goed toch diploma gehaald, moest samen met mijn vriendin monique braumuller een contractje tekenen bij mevr.van Dam waarin we zouden beloven keurig op school te komen. Dat papiertje kregen we bij de diploma uitreiking als herinnering. Herenvak van meneer Steenstra, die komt nu van het ROC bij ons in de zaak. Als we boven les hadden waren we meer bezig de jongens van de MDS naast ons gebouw te bestuderen dan de boeken. Ben de namen van mijn klasgenoten bijna allemaal kwijt, wie weet zie ik er hier een paar terug.

  Kappersschool De Groene school, 1990

  Meest favoriete ruimte was het ROOKHOK.

  Meest favoriete ruimte was het ROOKHOK..... Veel lol gehad met monique, laura, mascha, marleen, dennis, menno, en nog veel meer. Bij 221 heel wat enveloppen gestempeld voor straf, grote kuif met spiraal permanent in je haar, beetje veel knalroze lippenstift en je hoorde er helemaal bij..

  Echnaton, 1986