Bekijk het volledige profiel van agnes roza en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

agnes roza heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik wist niet wat ik wilde word...

ik wist niet wat ik wilde worden en heb een jaar in de vormingsklas gezeten. Heel wat geleerd, kattekwaad uitgehaald in het scheikundelokaal. Veel plezier gehad. Ook een uitje gehad met de klas, waar heen weet ik niet meer. Ben benieuwd of er nog mensen zijn die ook bij mij in de klas hebben gezeten.

2008, agnes roza

Ook ik heb goede herinneringen...

Ook ik heb goede herinneringen aan de heer Bakker. Ik was niet goed in wiskunde en hij gaf mij altijd bijles. Heb ook van hem tekenen geleerd. Doe er overigens niets meer mee. Meneer Wiersma vond ik ook een fijne man en vond de lessen leuk bij hem. Geschiedenis les vond ik vaak spannend en zat helemaal in het verhaal. Weet alleen niet zo gauw de naam. In de pauze gingen we touwtje springen en sommige gingen stiekem roken. Meestal stond ik op de wacht om ze te waarschuwen. Ook hoorde we toen dat Arjen Appel de ingeslagen bof heeft gekregen en we dachten die kan geen kinderen meer krijgen. Hij is getrouwd en heeft kinderen. Helaas heb ik van zijn moeder gehoord dat hij is overleden een paar jaar geleden.

2007, agnes roza
?