Agnes Reuter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes Reuter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Agnes Reuter heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf de kleuterklas de hele lagere school doorlopen.

  Vanaf de kleuterklas de hele lagere school doorlopen. In 1965 verhuisd naar Soesterberg (vreselijk vond ik dat). Mijn vriendinnetje was José de Jong en zij is dat tot op heden nog steeds. Trauma overgehouden aan het feit dat ik bij mijn 1e heilige communie geen witte jurk had. Daarom mocht ik later ook niet in de processies meelopen. Hoezo pedagogisch??

  St. Paschalisschool, 1958

  Leuke vooruitstrevende school! je kon rustig met 5 onvoldoendes overgaan als je die achterstanden maar weer had weggewerkt voor Kerst! Eindexamen in 1970, het laatste jaar voor de Mammoetwet inging.

  Leuke vooruitstrevende school! je kon rustig met 5 onvoldoendes overgaan als je die achterstanden maar weer had weggewerkt voor Kerst! Eindexamen in 1970, het laatste jaar voor de Mammoetwet inging. Vandaar dat wij zowel een MMS als een HAVO diploma kregen. De 2e jongens in de klas hadden het prima met al die vrouwelijke aandacht! Lode Bisschop is mij het meest bijgebleven. Huilen bij het voordragen van gedichten, roken, kroketten, cola... maar toch altijd goede eindexamencijfers!

  De Amersfoortse Berg, 1965

  ?