Bekijk het volledige profiel van Agnes Reekers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Agnes Reekers heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zat niet op deze school maa...

Ik zat niet op deze school maar volgens mij op de Gemeentelijke Industrie- en Huishoudschool in het Groenewoud. Ik herinner mij Juffr. de Bel het hoofd een magere vrouw die volgens mij samenwoonde met de kooklerares een manwijf om te zien maar een heel lief mens.

2005, Agnes Reekers

In de 1e klas kwam ik bij Juff...

In de 1e klas kwam ik bij Juffrouw van Beers in 1957 maar die klas was zo groot dat hij in 2 klassen werd gesplitst. Het hoofd van de school was Meneer de Bruijn. Ik herinner mij de Tutti-Frutti band, als je goed kon zingen mocht je meedoen, ging het ten koste van je leren werd je eruit geknikkerd. De kerstuitvoeringen in de aula, ik speelde ooit Maria maar wie jozef was weet ik niet meer. Meneer Lies die volgens mij heel klein was, zijn dochter Lotje zat gelijk met mij in de klas. Meneer v.d. Driest van de 5e klas, die alle ramen opengooide als we vals zongen met zangles. Maar ook de hele grote klassen met meer dan 40 kinderen op 1 groep. En meneer Lansu uit de 2e die wel eens met een liniaal op je vingers mepte. Komen deze herinneringen bekend voor? Laat het eens weten.

2005, Agnes Reekers
?