agnes netten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van agnes netten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  agnes netten heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  leuke school,wel eens af entoe gespijbeld natuurlijk (maar wie niet ).

  leuke school,wel eens af entoe gespijbeld natuurlijk (maar wie niet ). Ik heb wel een beetje lang over de opleiding gedaan het eerste jaar blijven zitten en het laatste jaar nog voor 1 vak naar school echt wel balen maar ja eigen schuld teveel gespijbeld bij dat vak :-))). Ik ben gaan werken als kraamverzorgende (nu oproepkracht)

  2003, agnes netten

  Het was een bere gezellig klein schooltje aleen kook les van mevr borger was niet erg leuk.

  Het was een bere gezellig klein schooltje aleen kook les van mevr borger was niet erg leuk. Vooral de laatste school dag hebben we veel lol gehad.

  2003, agnes netten

  mijn minste leuke herinnering was juf van emden in de 3e klas zij liet me altijd maar een beetje aan modderen en door haar ben ik ook blijven zitten gelukkig kreeg ik daarna juf palsma die mij wel goed hielp.

  mijn minste leuke herinnering was juf van emden in de 3e klas zij liet me altijd maar een beetje aan modderen en door haar ben ik ook blijven zitten gelukkig kreeg ik daarna juf palsma die mij wel goed hielp. Het leukste waren de laatste 2 jaar toen hadden we les van meester de klerk een super verteller iedereen zat met rode oren naar hem teluisteren.Ik heb altijd met plezier op deze school gezeten en mijn dochter gaat er straks ook naar toe.

  2003, agnes netten
  ?