Bekijk het volledige profiel van Agnes Kerkhoff en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Agnes Kerkhoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ellen was favoriet bij de lera...

Ellen was favoriet bij de leraar Engels. Misschien zijn ze later wel getrouwd. Heb zowel bij Peter Kaandorp als z'n zus Brigitte in de klas gezeten. De blinde leraar geschiedenis, Tjon-a-kwoei.

2004, Agnes Kerkhoff

Zingen bij "Putje". Voorzingen...

Zingen bij "Putje". Voorzingen in de kerk met kerstmis. Eerste gemengde jongens/meisjes klas op het HHart! Klas van ruim 40 kinderen! Pater "Chips" in zijn bruine Kapucijnerpij. Zeer vooruitstrevende pater die altijd meevoetbalde. Later door Kardinaal Zwartkruis (ja, die) teruggefloten naar het zuiden. Jammer, jammer. Juffrouw Peeters die voorheen altijd op een jongensschool les had gegeven. Wat was ik bang voor haar. Meester De Korte die als hij boos werd z'n bos sleutels naar je hoofd gooide. En niet te vergeten "Schoffelpoot". Namen die spontaan opkomen: Bartje Boerrigter, Victor Ronnen Bernie Daniels Ron Roozen (v.d. Slager) Astrid de Vries Maria-Thérèse Puts Patrick Schoemakers (wat hebben we je geplaagd met je achternaam) Sonja Warnars Carla Damave Annelies v.d. Bergh (verbrande arm ?) en vader was piloot Giovanni (met z'n Vlaamse reuskonijn op dierendag! en natuurlijk zijn brabants accent) Jean-Marie Bertholée (klompen aan?) Paulien Horeman Monique van de Pouw-Kraan Hans van Mens (woonde die niet drie huizen van de school vandaan ?) enz. enz. En natuurlijk het snoepwinkeltje op de hoek tegenover de school waar je voor 1 cent !!!!! 5 centendroppen mocht uitzoeken. Ha ha, wat een jeugdsentiment. Leuke tijd gehad. Jammer dat er weinig andere leerlingen op de site staan. Ik ben wel in voor een reünie na ruim 30 jaar!

2004, Agnes Kerkhoff
?