Bekijk het volledige profiel van Agnes Kasanredjo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Agnes Kasanredjo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Karin Hillegaerd, Barbara Herm...

Karin Hillegaerd, Barbara Hermelijn, Andre Zwiers (mijn vriendje). Stond bekend als het meisje met die vele broers (7). Er mochten veel kinderen niet met mij spelen omdat ik een "bruintje" was. De Hoofdmeester dronk altijd een blokje bouillon met water, en hij was "op" de hoofdjuf van de kleuterafdeling. Soms moesten we briefjes doorspelen. De ouders van Marion ? regelde het afscheidstoneel. Zij kwamen uit de toneelwereld. Verder kan ik me niet zoveel namen meer herinneren,

2006, Agnes Kasanredjo

Ging om met Paola Brilleman en...

Ging om met Paola Brilleman en soms met Karin Hillegaard, Andrea van der Berg en verder weet ik niet zoveel namen meer. In de klas zaten nog Serge Poffijn en een Ariel. Weet nog wel hoe we een keer de franse lerares helemaal overstuur hadden gekregen door met z'n allen een sigaret op te steken. Zij rookte in de klas. Haar naam weet ik niet meer. De engelse leraar, Gerard ?, was vrij streng en grof. Noemde veel kinderen een nagel aan zijn doodskist. De prettigste lerares was van Duits, die hebben we ook nog prive bezocht.

2006, Agnes Kasanredjo
?