Bekijk het volledige profiel van agnes goemans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

agnes goemans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Op deze school verschillende j...

Op deze school verschillende jaren gewerkt. Eerst als invalster (o.a.voor Albertine v.d. Oever) en later als vaste leerkracht van groep 1-2. Ik heb er met heel veel plezier gewerkt. In 1992 verhuisd naar Zevenaar.

2005, agnes goemans

Eerst op de kleuterschool geze...

Eerst op de kleuterschool gezeten bij juffrouw Steens, daarna de lagere school (Theresiaschool). Wewoonden op het v. Halewijnplein en liepen naar school en er was een agent om ons over te zetten bij de kerk op de Laan van N. O. einde. We gingen elke ochtend naar de kerk en aten daarna op school. Juffen weet ik niet meer.

2005, agnes goemans

Vriendin van Kitty van Rijn, S...

Vriendin van Kitty van Rijn, Silvia en Ria.(We zien elkaar nog elk jaar. )Bijna van school gestuurd... Toch nog goed terecht gekomen! Heel veel plezier gehad. Blokfluit...boe!! Gymles... prima. Nog op kamp geweest met juffr. v. Peer?? naar Brielle op de fiets. Druiven gepikt en op gegeten. Gezakt voor mijn eindexamen, was een grote tegenvaller!!! Diploma alsnog gehaald en tot op heden werzaam bij de kleuters.

2005, agnes goemans
?