Agnes deWaal

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes deWaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Agnes deWaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb aan deze school leuke en minder leuke herrineringen.

  Heb aan deze school leuke en minder leuke herrineringen. De brug klas zo door lopen, maar in de tweede klas werden de jongens en de meisjes gesplitst zo dat wij dat jaar als enige in de school een meisjes klas hadden maar de jongen ook appart zaten. En dan de voorlichtings les die kregen we natuurlijk niet van onze biologie leeraar maar van de Franse leerares wat dit kon die lieve man ons natuurlijk niet geven. Namen zo als dhr. Ceas, mevr. van Erp zijn me bij gebleven. Mocht ook nog 3 jaar aanwezig zijn in de leerlingen raad. Had ook zo zijn voor en na delen. Over het algemeen heb ik hier een leuke tijd gehad.

  Katholieke scholengemeensch..., 1978

  Wij hebben 5 jaar geleden eind 1996 nog een reünie gehad van onze zesde klas.

  Wij hebben 5 jaar geleden eind 1996 nog een reünie gehad van onze zesde klas. Was erg gezellig hebben nog even rond gekeken in de klassen waar we gezeten hadden de gymzaal wat leek toen alles klein. Dit kon je je niet voorstellen. Daarna nog vlaak bij artis wat met z'n alle gegeten en gedronken. Natuurlijk beloof je elkaar dan nog een te bellen of aftespreken maar dit verwaterd dan altijd.

  Juliaschool, 1972

  ?