Bekijk het volledige profiel van Agnes Dercksen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Agnes Dercksen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

O&G verpleegkundige...

O&G verpleegkundige

2007, Agnes Dercksen

Op deze school heb ik samen me...

Op deze school heb ik samen met mijn vriendinnetje Nizette Bazen een leuke tijd gehad! We speelden veel bij elkaar. Ook Jan-Peter Hoogstrate kan ik mij herinneren. Ik weet nog goed dat hij die zomer ging verhuizen naar Ermelo( wij gingen naar Gorinchem verhuizen). De laatste keer dat ik hem zag, de zomer van de verhuizingen, dacht ik echt dat ik later met hem ging trouwen. Ook had hij iedere keer verkering met Vanessa Kruisheer! Er zijn heel wat "boze" briefjes tijdens de les over en weer gegaan van Nizette en mij naar Vanessa en Marielle. Als het goed is heb ik nog en paar van die briefjes op zolder liggen. Wij dachten dat Vanessa jaloers op mij was omdat ik zoveel met Jan-Peter speelde! Ik kan me ook nog herinneren dat ik eens met een voetbaltoernooi heb meegedaan. Meester Oudshoorn die getrouwd was met de muzieklerares. Samen met Nizette hebben we hen weleens gebeld en als ze opnamen snel de hoorn erop gegooid. We vonden het echt grappig. Ze zullen nooit bedacht hebben dat zulke brave meisjes zulke dingen uit zouden halen! We hebben ook nog een klassefeest gehad bij Jacco van Koeverden Brouwer. Volgens mij was hij heel klein/kort. Ik kan me ook herinneren dat ik veel ziek was. Ik had toen veel last van mijn astma. Tegenwoordig heb ik er geen last meer van. Met Ilona speelde ik ook. Zij had een paard en we gingen altijd paardrijden. Ik heb zelfs toen gesprongen. Nu heb ik die durf niet meer zo extreem. Namen die ik mij nog kan herinneren zijn: Lisanne kats, Debbie, Yvonne v/d Heuvel, Gerben (kwam (of familie) uit Finland en daar zouden de mensen allemaal korter zijn?), Harmke, Marielle Guerant(?), Coen Middelkoop, Sabine, Laura, Ilona, Patricia, Sylvia, Ciska v/d Neut, Rianne, Peter Zwartjes (zijn ouders hadden een gerberakwekerij), Matthijs, Christiaan en Jeroen Bloos, Meester Dijkstra,

2007, Agnes Dercksen

Aan de Hoeksteen heb ik zelf g...

Aan de Hoeksteen heb ik zelf geen leuke herinneringen. Was blij dat ik samen met mijn vriendinnetje Nizette Bazen van deze school afmocht. Alexander (?) is mij zeer bij gebleven. Verder geen trauma er aan over gehouden hoor!

2007, Agnes Dercksen
?