Bekijk het volledige profiel van Agnes De Vries Lentsch-folla en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Agnes De Vries Lentsch-folla heeft 0 klassenfoto's en kent 25 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

hennie van oostrom was mijn vr...

hennie van oostrom was mijn vriendin[netje]op de rosavakschool, wel eens bij haar thuis geweest en heb er toen ook geslapen.anneke vendrig was ook mijn vriendin[netje]en ik heb ook met haar op de lagereschool gezeten[augustinusschool meerpad.

2013, Agnes De Vries Lentsch-folla

juf tromp.juf drent?meester no...

juf tromp.juf drent?meester noom,anneke vendrig,margriet honekamp,vera vestering,loes van leeuwen,ik weet nog van schoolzwemmen in a'dam oost,ik werd door de badmeester in het [voor mij diepe] water gegooid omdat ik bang was en ben nooit meer gegaan.als er op donderdagmiddag de bus kwam om naar het zwembad te gaan dan verstopte ik mij met de tas zwemkleding en bleef tot de bus weer terug kwam op het stoepje zitten bij de goede,[dat winkeltje]dan maakte ik mijn badpak nat in het slootje bij het meerpad en ging naar huis en mijn moeder heeft er nooit erg in gehad.overigens heb ik op mijn 27e toch nog zwemles gehad en heb 't A-diploma gehaald.

2013, Agnes De Vries Lentsch-folla

leuke tijd,onbezorgd zoals dat...

leuke tijd,onbezorgd zoals dat hoort voor een kind.mijn vriendinnen:anneke vendrig,margriet honekamp,loes v leeuwen,bronkhorst voornaam weet ik niet meer want zij emigreerde naar canada en dat vond ik vreselijk en v d rosaschool willy v oostrom.

2005, Agnes De Vries Lentsch-folla
?