Agnes Brouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Agnes Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Agnes Brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb goede herinneringen aan meneer Griffioen, wat kon hij op dat oude orgeltje staan te rammen, en dan wij uit volle borst meezingen.

  Ik heb goede herinneringen aan meneer Griffioen, wat kon hij op dat oude orgeltje staan te rammen, en dan wij uit volle borst meezingen. Het opdreunen van de plaatsnamen en tafels bij de heer Sijl was een bezoeking, maar ik kan het nog uit mijn hoofd opzeggen. Bij juffrouw van Beek leerde we orde en discipline. Verder herinnering ik me nog de heer Apotheker. Die maar voor korte tijd op school was. Het schoolplein met zijn vele spelmogelijkheden, denk maar aan slagbal en bokkiespringen, slierten, knikkeren en tollen. ook heb ik in gebouw Silo les gehad.In de winter moesten we helpen de kolenkachels opporren, en liepen we na schooltijd naar zee om tegaan schaatsen met een krant onder je trui. Ik heb ook nog goede herinneringen aan de vele schoolreisjes. Diverse mede klasgenoten kom ik in Huizen nog wel eens tegen. De enige met wie ik nog steeds bevriend ben vanaf de lagere school is Bea en Bert en Piet Zeeman en Jan Verwey beter bekent als de kaasboer.

  Keucheniusschool, 1950

  ?