Bekijk het volledige profiel van Agnes Bergman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Agnes Bergman heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Die lieve juf Gusta... vaag he...

Die lieve juf Gusta... vaag herinner ik me haar nog. En juffrouw Smit. Ik ben later voor mijn werk nog in hetzelfde schoolgebouw terecht gekomen, de Rijkshogeschool (nu Hanzehogeschool) had daar in 1994 opleidingen. Waar het speellokaal zat, zat toen ons secretariaat.

2004, Agnes Bergman

Ik weet nog dat ik foto's heb ...

Ik weet nog dat ik foto's heb gemaakt van diverse lerare(sse)n tijdens de les. Vooral de franse juf kon dat niet waarderen! Ben haar later op mijn werk weer tegengekomen. De engelse juf (naam even kwijt) vond ik een schat! Evenals meneer Amsing, de stenoleraar. En na de make-up les herkenden mensen mij niet meer omdat ik me normaal gesproken niet opmaak. Een aantal ging enthousiast naar de andere Agnes van de klas, maar die wist van niks.

2004, Agnes Bergman

Twee jaar Havo gevolgd. Met de...

Twee jaar Havo gevolgd. Met de scheikundeleraar die gelijk zei: dat is er een van Bergman! Leuk om tijdens de reunie in 2007 weer eens het oude schoolgebouw terug te zien en enkele docenten te spreken.

2004, Agnes Bergman
?