Afra Castricum

Kent 20 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in Heerhugowaard

  Bekijk het volledige profiel van Afra Castricum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Afra Castricum heeft 13 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat leuk om een oude bekende te zien op deze site.

  wat leuk om een oude bekende te zien op deze site. Adrie je kent me nog wel. Ik ben Afra, ben intussen 31 jaar getrouwd met Rob en heb 4 mooie zonen drie schoondochters en een nog mooiere kleinzoon. ik zat bij jou in de klas en heb een foto bijgevoegd.

  huishoudschool ?, 1970

  Op deze school heb ik de opleiding kinderverzorgster gedaan.

  Op deze school heb ik de opleiding kinderverzorgster gedaan. Ik weet nog dat ik de school vreselijk oud en ongezellig vond. Met de klasgenoten was het wel leuk. een paar kan ik mij nog wel herinneren, zoals Irene Krom, Aleida doekes. Dineke Stel, Henriette Rendering, Adrie Wesseling, Gezina Harms, Willy ? (kon zo mooi tekenen)Leerkrachten zoals Juf Rol en Meneer Ter Napel (Gym) , we kregen Biologie van dokter van Rossum. De leukste herinnering heb ik nog aan de werkweek in Schoorl.Aan het eind van het schooljaar is de school gesloten en zijn we verhuisd naar de Jan van Kuijkweg . Daar heb ik de fijnste tijd gehad want dat kon ik bijna kruipend af , zo dicht woonde ik daar in de buurt. De examens waren de spannendse ooit. De musical c'est ca Paris aan het eind was het einde.

  Gemeentelijke Huishoud e..., 1970

  Alleen dansles gehad voor brons.

  Alleen dansles gehad voor brons. Daarna elke zondagmiddag en -avond vrijdansen . Leuke tijd gehad, ik heb hier ook mijn man leren kennen . In 1973 gingen we trouwen, daarna niet vaak meer geweest, naar Alkmaar verhuisd en een jaar later naar Heerhugowaard waar we nu nog steeds wonen.Ik heb nog ergens een groepsfoto liggen en ik vond zelfs nog de leskaart en wat toegangskaarten voor kerst en nieuwjaarsbal en balmasque.

  Dansschool André Bakker, 1969