Adrienne S.Teunissen

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adrienne S.Teunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Adrienne S.Teunissen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  3-jarige opleiding kv/jv (voor...

  3-jarige opleiding kv/jv (voorloper van de spw) Les van juf Anneke Wiersma en Leraar nederlands Cees Verhagen -weet ik niet zeker- Tekenen was mijn examenvak van Nel Schouwstra en de rest weet ik niet meer. Een hele leuke tijd.Vorig jaar hebben we een hele leuke reunie georganiseerd! Met bijna alle leerlingen.

  2004, Adrienne S.Teunissen

  Ik kwam vanuit Dordrecht op de...

  Ik kwam vanuit Dordrecht op deze school in de vijfde klas bij meester v/d Kuur die ontzettend veel tijd heeft besteed aan leren en lezen van fries van voor mij een hele opgave was maar nu heb ik er heel veel profijt van. Dat we elke week een gezang of psalm liedje moesten opzeggen vond ik achterlijk en dat je er ook nog slaag voor kreeg al je het niet wist vond ik het allerergste. Wat dat betreft heb ik de lagere school niet als prettig ervaren. En in de zesde klas bij meester de Haan al net zo.

  2004, Adrienne S.Teunissen

  Koken van juf. Jannie Jannsma,...

  Koken van juf. Jannie Jannsma, creatief ook van dezelfde samen met juf. Gorter. Naailes op een trapmachine van juf. v/d Goot . Sommige dingen komen boven drijven maar ben een heleboel kwijt.

  2004, Adrienne S.Teunissen
  ?