adrie van zanten van der pluijm

Kent 7 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van adrie van zanten van der pluijm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  adrie van zanten van der pluijm heeft 25 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik vond het tekenen leuk .

  ik vond het tekenen leuk . we hadden ook nog een meester met een houten been .we legde altijd een pinese op zijn stoel . koken vond ik ook leuk mijn vriendinnen waren willie zeverboom en sjaantje vijer die woonde bij mij in de piekstraat ik woonde in de galakfabriek dan had je nog william van woensel en wilma die woonde in de panterstraat die was toen zwanger en mary ken ik nog en dan had je nog twee zussen .die heten met de achternamen van der zanden die woonde op de langehilleweg later heb ik er nog wel eens gezien bij de apotheek op de langehillewg daar werkte er 1 van de zussen.ik ben getrouwd heb 2 kinderen 27 en 25 jaar wonen niet meer thuis ik woon nog steeds in rotterdam ik heb eerst op de langehilleweg gewoond 24jaar daarna zijn we verhuisd nu wonen we in zuidwijk al 5jaar .ik zou graag nog eens iets horen van jullie . .

  1ste Christelijke Huishoud ..., 1968

  het school zwemmen vond ik leuk .

  het school zwemmen vond ik leuk . ik had leuke vriendinnen en vriendjes . ik zou het leuk vinden om herrineringen op te halen en mijn oude klasgenoten weer te zien .ikheb in de piekstraat gewoond in de galak fabriek ik ken nog een paar namen corry wolffs caty bijl margret zwinkkels willie zeverboom was mijn harts vriendin en van de jongens ken ik nog gerrit jan tuitel we noemde hem tuitefluit wim vos johan hans en nog veel meer peter mijn broer heeft ook in de klas bij mij gezeten dat was een gesplitse klas ik weet aleen niet meer welke .

  Heemskerkschool, 1962

  ?