Adrie Jongeling

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adrie Jongeling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Adrie Jongeling heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een half jaar op de Vissersmavo gezeten, daarna ben ik overgestapt naar het Niftarlake.

  Ik heb maar een half jaar op de Vissersmavo gezeten, daarna ben ik overgestapt naar het Niftarlake.

  Vissermavo, 1980

  De leraren die ik me nog herinner zijn: Juffrouw de Boer, Juffrouw Verhoeven, Meester de Heer en Meester Naves.

  De leraren die ik me nog herinner zijn: Juffrouw de Boer, Juffrouw Verhoeven, Meester de Heer en Meester Naves. Wat erg leuk was waren de spelletjes op het schoolplein, lekker groot. De musicals en het jaarlijkse Sinterklaas feest waren hoogtepunten.

  Sav. Lohmanschool, 1974

  Onvergetelijk zijn voor mij de natuurkunde practica van van Barneveld, meestal gevolg door een schreeuw om de assistentie van ammenuensis Dorresteijn.

  Onvergetelijk zijn voor mij de natuurkunde practica van van Barneveld, meestal gevolg door een schreeuw om de assistentie van ammenuensis Dorresteijn. Ook een aantal van de invalleerkrachten zijn me bijzonder bijgebleven, mevr. Keuning (Frans) en men. Stap (Geschiedenis). Hulpeloze lammeren die aan een goed georganiseerde kudde wolven met een missie (zo snel mogelijk de leraar weer doen verdwijnen) wordt overgeleverd. De 'Bijna deur in je gezicht' als van Tienhoven deze opensmeet 'NIET RENNEN IN DE GANG !'. Voetballen op het basketbalveld naast de school (als het moest met een fietsbel). Examenfeesten en laatste schooldagen waren ook altijd erg leuk.

  Niftarlake College, 1980

  ?