Adrie de Mol

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adrie de Mol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  Adrie de Mol heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Op kostschool hadden we overal fraters voor : fr Januarius : Directeur fr.

  Op kostschool hadden we overal fraters voor : fr Januarius : Directeur fr. Silvino, Bertholdus, Serafino en Optato: groepsleider fr. Paulo : portier fr. Albertini : administratie fr. Ignaas : lingerie fr. Gerald : ziekenzaal fr. Laurentio : huish dienst fr. Ludwigus : studie begeleiding Ook de griesmeelpudding werd onder fratertoezicht klaargestoomd en voorzien van een centimeter dik vel als toetje op tafel gezet.

  2004, Adrie de Mol

  Goudse snippers halen bij de siroopwafelbakkerij tegenover de school.

  Goudse snippers halen bij de siroopwafelbakkerij tegenover de school. Een spelletje met sigarettenplaatjes spelen op het schoolplein. Tot en met de 5e op deze school gezeten. Daarna op kostschool in Oss.

  2004, Adrie de Mol

  Ik herinner me een klein pleintje afgezet met een hek, en achter de deur een in mijn ogen vreselijk lange gang met alleen maar kapstokjes aan de muur.

  Ik herinner me een klein pleintje afgezet met een hek, en achter de deur een in mijn ogen vreselijk lange gang met alleen maar kapstokjes aan de muur. Verder heb ik uit deze tijd alleen maar een foto van een kerstspel. Zo te zien had ik een tot herderstenue omgebouwd oud gordijn uit de slaapkamer om.

  2004, Adrie de Mol
  ?