adrianus Jan van den Brink

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van adrianus Jan van den Brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  adrianus Jan van den Brink heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben van mei 1940 tot eind 1944 leerling geweest op de ORANJE School met de bijbel,gelegen aan de Heide straat in Hilversum.

  Ik ben van mei 1940 tot eind 1944 leerling geweest op de ORANJE School met de bijbel,gelegen aan de Heide straat in Hilversum.Ik weet nog slechts de naam van twee leraren . Meester offringa was onze bovenmeester en meester de jong was meester v\n de vierde klas.Meester de Jong zal ik nooit vergeten, wat kon die man vertellen!!!!!!. Als hij een verhaal vertelde kreeg je het gevoel dat je er midden in zat. namen weet ik niet veel meer, wel hadden we in mijn klas Piet Offringa, met hem vocht ik vaak om de sterkste van de klas te worden. Alie Hengeveld, met dat meisje heb ik nog een paar dagen "Verkering"gehad.In de laatste jaren v\n de oorlog kregen we steeds minder les want alle scholen werden gebruikt als kazerne'svoor de Duitse bezetters.

  School met de Bijbel, 1940

  ?