Adriaan Velleman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adriaan Velleman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Adriaan Velleman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij de grote groene poort en het schuine oplopende schoolplein.

  Ik herinner mij de grote groene poort en het schuine oplopende schoolplein. Daarachter was volgens mij de "kweekschool" Dan een grote speelplaats, waar ik heb staan kijken naar de grote brand in de toren van de Sint Servaaskerk.

  Rijksleerschool, 1951

  Ik herinner mij de 4de en de 5de klas met meneer Andries Arends, organist in die tijd van de St.

  Ik herinner mij de 4de en de 5de klas met meneer Andries Arends, organist in die tijd van de St. Janskerk en de 6de klas met meneer Hessels, die geweldige verhalen wist te vertellen. Ik zat in de klas o.a. met Bill ten Haven, Hieke Tjebbes, Sjors Berenschot, Martin Stoop of Stolp (dat weet ik niet meer)We hadden in de 6de klas een grote groep, rond de 50 leerlingen. Verder herinner ik mij het hoofd van de school en zijn vrouw. Mevrouw en Meneer Teer. Ook herinner ik mij de kleuterschool met juffrouw Tuin. Het was een geweldige tijd op deze school. We kregen in die tijd bij het verlaten van deze school een Mosabord met als middelpunt de St. Janskerk. Ik heb dit bord nog steeds aan de muur hangen.

  Suringarschool, 1956

  ?